Afkicken van GHB met phenibut

DoorFlappie

nov 17, 2017 #afkicken, #ghb, #phenibut
Phenibut als afkickmiddel

Ben je klaar met het gebruiken van GHB? Overweeg dan eens om dit voedingssupplement te gebruiken als hulp bij het afkicken. Veel gebruikers hebben er baat bij gehad om dit middel te gebruiken. In Rusland wordt phenibut over het algemeen gebruikt om verschillende soorten neuroses te behandelen, waaronder post-traumatische problemen, stotteren en slapeloosheid. Door drie maal daags 0,25 tot 0,5 g phenibut toe te dienen, verbeterden de intellectuele functies en de lichamelijke kracht. Ook namen vermoeidheid en zwakte bij neurotische en psychotische Russische patiënten af. Bij de behandeling van psychologische en psychiatrische klachten is de werking vergeleken met die van diazepam; dit is echter een chemisch middel en bovendien werkt dat op zich ook weer verslavend. Onderzoeken bij zowel dieren als mensen hebben aangetoond dat phenibut een vergelijkbare nootropische werking heeft als piracetam, maar dat het minder krachtig is. Phenibut heeft een beschermend effect op neuronen, evenals nootropische middelen. Bij patiënten die behandeld worden voor Parkinson, beschermt phenibut de neuronen die dopamine aanmaken en zorgt het ervoor dat ze gezonder worden.

Bijzondere eigenschappen Phenibut

Phenibut lijkt eveneens eigenschappen te bezitten die de strijd tegen alcohol-, ghb– en tabakverslaving ondersteunen. Het helpt rokers de drang om een sigaret op te steken te weerstaan, en het kalmeert gevoelens van nervositeit die in dat soort situaties vaak ontstaan. Phenibut is uitermate geschikt om gedurende een korte periode van stress of spanning te gebruiken. Het is niet geschikt om continu te gebruiken. Er treedt namelijk gewenning op ten aanzien van de vele effecten van phenibut (dit geldt waarschijnlijk niet voor de nootropische werking). Het middel zal vanaf de 5e dag van inname gewenningsverschijnselen opwekken. Om die reden wordt het middel meestal gedurende een of twee weken gebruikt.

Gebruikersadvies Phenibut:

Neem twee maal daags twee plantaardige capsules gedurende 2 weken. Stop gedurende 15 dagen, zo nodig nogmaals 2 weken innemen.

Phenibut Bestellen kan bij Wapwinkel.

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *