Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Afvallen met Yellow Subs Xtreme

jan 14, 2020
Afvallen met Yellow Subs Xtreme30 stuks verpakking Yellow Subs Xtreme

Yellow Subs heeft in een paar jaar tijd de markt veroverd als fatburner en energizer. Ook Yellow Subs zorgt voor een energyboost waarbij je ook nog eens erg alert bent.

Afvallen en door-feesten

Het wordt mede daarom gebruikt door partypeople die zonder verboden middelen wat langer willen door-feesten. De prijs is goed en de kwaliteit laat niets te wensen over. Natuurlijk verkopen wij alleen de originele import uit de VS en – niet zonder trots – de nieuwste formule.

Unieke samenstelling

Door de unieke samenstelling is Yellow Subs Xtreme een zeer populair product geworden om het afvallen te ondersteunen. De resultaten van gebruikers zijn echt verbluffend.

Hoe werkt dat dan

Om de werking van Yellow Subs Xtreme te snappen, is het belangrijk om te weten wat de samenstelling is van het goedje wat zich in de capsule bevindt.
Het belangrijkste ingrediënt van deze capsules is Cafeïne, één van ’s werelds meest gebruikte natuurlijke stimulerende middelen. Een eigenschap van Cafeïne is het vergroten van de energievoorziening, hetgeen ondersteuning biedt bij het lichamelijke inspanningsvermogen.

De werking van Cafeïne wordt versterkt door Green Tea Leaf Extract. Dit plantaardige extract bevat epiogallocatechin-3-gallaat, een krachtige antioxidant die de stofwisseling stimuleert en de vetverbranding verbetert.

Capsaïcinea

Capsaïcinea is een werkzaam bestanddeel van de Cayenne Peper en stimuleert het lichaam om energie op te nemen en effectief te gebruiken en verhoogt zo de vetverbranding en het calorieverbruik.

L-Fenylalanine

L-Fenylalanine is een effectief aminozuur dat benodigd is voor het produceren van bepaalde neurotransmitters, zoals dopamine, adrenaline en noradrenaline. Deze chemicaliën beïnvloeden de eetlust, het energiepeil, de slaapcycli en stemming en kunnen bijdragen aan een goede lichamelijke gezondheid, hetgeen essentieel is voor optimale lichamelijke prestaties.

Cacao bevat theobromine, theofylline en Cafeïne. Al deze plantaardige stoffen hebben een stimulerend effect en helpen bij een stijging in energie, motivatie en alertheid.

Zeer populair

Yellow Subs Xtreme is zó populair, dat het overal is uitverkocht. De 100 stuks verpakking Yellow Subs Xtreme is op het moment van schrijven (14-1-2020) echt nergens meer verkrijgbaar. Logisch gevolg is dat de webwinkels zich massaal storten op de 30 stuks verpakking bij de importeur. Ook wij hebben flink ingeslagen om de periode totdat de 100 stuks verpakking weer beschikbaar is, te overbruggen.
Je koopt bij ons 30 stuks Yellow Subs Xtreme voor slechts € 9,50.