Seals kopen doe je bij Wapwinkel

Er is maar één koning van de seals in Nederland en dat is Wapwinkel. Ieder beschikbaar formaat, iedere beschikbare kleur en alle prints die verkrijgbaar zijn worden meteen uit voorraad geleverd.

Pony Pak

Het begon allemaal met de moeder der allen seals. En dat is natuurlijk het wereldberoemde papiertje met daarop de tekening van de Pony, met de naam Pony Pak. Sommigen beweren dat Pony Pak bedoeld is voor het verpakken van cocaïne en dat Snow Seals, met de afbeelding van een zeehondje, bedoeld is voor het verpakken van speed. Vanzelfsprekend zijn de seals door de unieke papiersoort geschikt voor het verpakken van ieder poeder.

Meer keuze

Maar in de loop der tijd kwamen er meer seal kapers op de kust en kwamen er ontelbaar veel namen bij op de sealtjes markt. En op die manier kon iedere verkoper van poeders zijn eigen imago uitdragen. Ook hechten kopers waarde aan de print omdat deze garant zou staan voor kwaliteit.

Klein of groot

Seals worden in twee maten gemaakt. De grote zijn 9,5 bij 9,5 centimeter en de kleine seals meten 6,5 bij 6,5 centimeter. Grote seals worden over het algemeen gebruikt van een hele gram en kleine seals voor een halve gram. Maar dat is natuurlijk wel afhankelijk van het gebruikte poeder, dus het is geen stelregel. Maar grote kans dat wanneer je een half grammetje bestelt, dit in een kleine seal verpakt is en een hele gram dus in een grote seal.

Seals kopen?

Seals, het zijn er te veel om ze allemaal op te noemen. Maar geen zorg, ze staan allemaal overzichtelijk in één rubriek bij elkaar:
https://www.wapwinkel.com/headshop/seals-kopen/

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.