Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Agent mishandeld bij aanhouding

DoorRedactie

jun 29, 2021 , ,
Politieagent

In de Utrechtse wijk Lunetten is vrijdag 25 juni een politieagent mishandeld. De agent raakte hierbij gewond. Er zijn drie verdachten aangehouden, twee mannen uit Utrecht van 46 en 45 jaar en een 44-jarige man uit Nieuwegein.

Surveillance

Tijdens een surveillance zag de agent dat er een drugsdeal plaatsvond. Hierop kwam de agent in actie en hield de verdachten staande. Nadat hij de eerste verdachte in de boeien had geslagen, hield hij een tweede verdachte aan. Deze verzette zich hevig. De agent werd niet alleen met de dood bedreigd, maar ook werd zijn keel dichtgeknepen.

Derde verdachte

De derde verdachte is kort hierna ook aangehouden. Tegen twee van hen is proces-verbaal opgemaakt voor het bezit van drugs. De derde persoon, die verdacht (een 45-jarige Utrechter) wordt van mishandeling en bedreiging, mag zich binnenkort verantwoorden bij de rechter. Naast het proces-verbaal is er contant geld in beslag genomen, ten behoeve van slachtoffer-beslag.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *