Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Agent vindt drugs in vrije tijd

jul 9, 2018

Oisterwijk – Een politieagent stuitte zondagochtend 8 juli in zijn vrije tijd op een ware drugsapotheek. In een niet afgesloten kluis, in een woning aan de Pastoor van der Meijdenstraat vond de diender ruim 900 pillen (vermoedelijk amfetamine), 40 gram cocaïne, 3 gram heroïne, een zak met amfetaminepasta en bijna een halve kilo wiet.

De 27-jarige bewoner is aangehouden. De politie had vanuit de buurt al meerdere signalen ontvangen dat er vanuit het pand mogelijk drugs verhandeld zouden worden.

 

De collega werd zondagmiddag door een vrouw gebeld met wie hij beroepsmatig regelmatig contact heeft. Ze vertelde hem dat haar partner in zwaar beschonken toestand was gaan rijden in haar auto. De diender nam direct contact op met de meldkamer zodat de politie uit kon kijken naar de man.

Woning

De agent nam ondertussen een kijkje in de woning van de vrouw en verdachte. In de woonkamer vond hij hennep. Op de bovenverdieping stond in een van de kamers een geopende kluis. In de kluis lagen allerlei soorten drugs.

 

Aanhouding

Agenten hebben de verdachte halverwege de middag in een woning elders in Oisterwijk aangehouden. Hij wordt verdacht van drugsbezit. De man is ingesloten. Alle verdovende middelen zijn in beslag genomen.

Bron: politie.nl