Al rijdend drugsafval gedumpt

Was de deur van het busje niet gesloten, of was het busje te duur om het vol met drugsafval achter te laten? Of is deze producent gewoon een aso die niets om zijn leefomgeving geeft?

Al rijdend vloeistof gedumpt

Je kunt van drugs vinden wat je wilt, maar om al rijdend je drugsafval te dumpen is op zijn zachtst gezegd niet echt netjes te noemen. Op de Eindhovenseweg tussen Eindhoven en Son en Breugel ligt een vloeistof-spoor van dik twee kilometer. Het is vermoedelijk drugsafval dat is gedumpt vanuit een rijdende auto. Er liggen ook grote vaten op de weg.

Politie doet onderzoek

De vaten werden gisteravond op twee plekken gevonden, op de weg en op een parkeerterrein. De doppen zijn van de containers afgehaald, waardoor de vloeistof op straat en in de berm liep. De politie is aanwezig en doet nu onderzoek. De Eindhovenseweg was daarvoor afgesloten voor het publiek.

Chemische lucht

In de omgeving is een chemische lucht te ruiken. Burgernet meldt dat het niet gevaarlijk is voor de gezondheid van omwonenden. Wel wordt aangeraden bij overlast ramen en deuren dicht te houden, schrijft Omroep Brabant.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.