Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsvaten bij championkwekerij

DoorRedactie

mrt 25, 2019
Championkwekerij

BOEKEL – Bij  een champignonkwekerij op de Mutshoek in Boekel zijn maandagochtend twintig vaten en veertig jerrycans met vermoedelijk drugsafval gevonden, bevestigt de politie. 

Vaten vroeg gedumpt

De vaten werden vanmorgen rond 07.00 uur aangetroffen en lagen tegen een roldeur. Vermoedelijk zijn ze ’s nachts gedumpt. Een medewerker van de champignonkwekerij bevestigt dat de vaten daar gedumpt zijn, maar dat ze er verder niks mee te maken hebben. Ze zijn bij het bedrijf druk bezig om te kijken hoe ze dit verder gaan oplossen. 

Eigenaar verantwoordelijk

,,Aangezien dit op privéterrein is gebeurd is de eigenaar in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor het opruimen. Mochten ze dit om de een of andere niet willen, dan moet de gemeente er voor opdraaien”, zegt een woordvoerder van de gemeente Boekel. Een flinke strop dus voor de championkweker.

De brandweer heeft metingen verricht en de adviseur gevaarlijke stoffen is ter plaatse gekomen om het afval te onderzoeken. De Officier van Dienst van de ambulance was daarbij ook aanwezig. 

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *