Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Albenese versnijders opgepakt

cocaine-versnijden

Rotterdam – Dankzij een anonieme tip kon de politie een versnijdingspand op de Schansweg in Rotterdam ontmantelen. Acht mannen van Albanese afkomst zijn aangehouden.

Versnijdingspand

Een versnijdingspand is een pand waar drugs, meestal cocaïne, wordt versneden en vermengd met andere stoffen die vanzelfsprekend goedkoper zijn dan de drugs zelf om op deze manier het volume toe te laten nemen en zo meer aan de drugs te kunnen verdienen. De politie ontving vrijdag een tip dat een dergelijk pand op de Schansweg in Rotterdam zou zitten.

Albanezen

Vrijdagavond ging de politie ter controle naar de genoemde woning. In de woning waren diverse chemicaliën en versnijdingsmiddelen aanwezig en materieel dat bij het versnijden gebruikt wordt. De acht mannen die in de woning aanwezig waren, hebben geen vaste woon- of verblijfplaats, zijn tussen de 21 en 50 jaar oud en waren van Albanese afkomst. Zij zijn aangehouden. 

Foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *