Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Koken met drugs bij Videoland

high cuisine Videoland

Je vlees roken op knipafval van wiet, magische truffels door je pastasaus of andere manieren om drugs te verwerken in een maaltijd. Dat is wat topchefs gaan doen in de docuserie “High Cuisine”.

Nederlandse topkoks koken met drugs

De Amerikaanse koks Noah en Tony gaan voor de serie documentaires High Cuisine langs bij Nederlandse koks en dan koken ze met drugs.

Hoger level

De serie is vanaf 5 april te zien bij Videoland. Er zal gekookt worden met ‘geestverruimende kruiden’. “High worden is deels het doel van onze gerechten”, vertelt Noah. “Je kan de avond zo naar een higher level tillen. Maar het gaat ook om op een andere manier naar eten en ingrediënten te kijken.”

Microdosering

Om het allemaal niet echt te gek te maken wordt er gewerkt met micro dosering. Kok Tony: “Als we bijvoorbeeld met truffels koken, gebruiken we maar een tiende van de hoeveelheid die je normaal voor een persoon gebruikt.”

Trailer High Cuisine

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *