Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Als de politie je ouders gaat bellen

mrt 17, 2021
Scooter

Rond 17.30 uur dinsdagmiddag zagen surveillerende agenten een jongeman staan op het Stadhuisplein in Vlissingen. Zij besloten de jongen te controleren en troffen in de buddyseat van zijn brommer een zak aan met hard- en softdrugs.

Er vandoor

De jongen rende er vandoor, maar kon even later worden aangehouden door de agenten. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zit hij nog vast. Hij wordt vandaag gehoord.

Ouders

Door de politie is contact opgenomen met de ouders van de jongeman. Die gaven de politie toestemming om in zijn slaapkamer te zoeken. Ook daar werden nog verschillende verpakkingen drugs gevonden.

Drugs en geld

In totaal werd 20 gram cocaïne, 11 gram hasj en 134 gram wiet in beslag genomen. Ook troffen de agenten nog een geldbedrag van enkele honderden euro’s aan. De brommer van de 22-jarige Middelburgse jongeman is ook in beslag genomen.

Grote slag

Met deze vangst dient de politie een enorme slag toe aan de drugsmafia in Zeeland. Voorlopig zal er geen drugs meer te krijgen zijn in deze levensgevaarlijke provincie. Inwoners haalden opgelucht adem en zijn blij dat ze weer rustig kunnen slapen.