Illegaal feestje in woning Haarlem

Wie had dat een paar jaar geleden kunnen vermoeden dat we zouden schrijven dat mensen in hun eigen huis geen feestje meer mogen vieren. Het kan snel gaan in de wereld. Tumult in en rond de Generaal Joubertstraat in Haarlem zaterdagavond omstreeks 22.30 uur.

Geluidsoverlast

Meerdere buren belden over geluidsoverlast van een grote groep jongelui in een woning. Deze woning bleek verhuurd via een bed en breakfast organisatie, en de jeugd, afkomstig uit het hele land, had met ongeveer 30 personen intrek genomen.

Geen toegang

Toen de politie aan de deur kwam voor de geluidsoverlast werd deze niet toegelaten. Onderwijl werd wel geconstateerd dat ongeveer 15 jeugdigen aan de achterzijde en via een dak de woning verlieten en trachtten te vluchten. Er is daar geen achterom en men verspreide zich via verschillende tuinen, ook achter de Generaal de Wetstraat.

Genoteerd

Uiteindelijk zijn van alle aanwezigen de namen genoteerd. Er was in de woning sprake van een zogenoemde silent disco met veel drank, cilinders met lachgas en ballonnen. Twee personen zijn aangehouden vanwege het niet kunnen voldoen aan de identificatieplicht, een ander, een 17-jarige jongen uit Papendrecht, voor het plegen van verzet. Ook zijn bekeuringen voor overtreden van de avondklok uitgeschreven. De gemeente wordt in kennis gesteld van de aangetroffen situatie.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *