Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Alternatieven voor harddrugs

nov 10, 2020
psychedelisch

Harddrugs zoals cocaïne, heroïne, xtc of GHB zijn niet goed voor het menselijk lichaam. En is het niet omdat het spul te sterk is voor je nieren om het goed af te breken, dan is het wel door de slapeloze nachten. Maar nog veel erger is het feit dat je niet weet wat producenten gebruiken om harddrugs te produceren.

Niet schoon

De omgevingen waarin harddrugs geproduceerd worden zijn de bekende boerenschuren, of ruimtes in industriepanden. Niet precies de ruimte waar er sprake is van enige steriliteit.
Omdat er vaak sprake is van gehaaste productie uit angst voor ontdekking, wordt de gebruikte apparatuur en het gereedschap nooit ontsmet en zelden gereinigd.

ook smartshop producten kennen risico’s bij het gebruik. informeer je zelf goed voor je er aan begint

Ingrediënten

De gebruikte grondstoffen zijn altijd geheim, net zoals de verhoudingen. Maar het is ook bekend dat er grondstoffen gebruikt worden die niet geschikt zijn voor menselijke consumptie. En toch wordt harddrugs aan de lopende band gebruikt. Zeer opmerkelijk.

Harddrugs alternatieven

Moeder natuur biedt ons gelukkig meer dan voldoende alternatieven om te trips te kunnen ervaren. Een bekend voorbeeld van een geheel natuurlijk alternatief voor harddrugs zijn de bekende magische truffels. Over het gebruik van truffels hebben we al eens een uitgebreid artikel geschreven.

Smartshop

Toch houdt het zeker niet op bij magische truffels. Als je op je gemak eens door onze smartshop bladert, dan kom je vanzelf langs veel spannende kruiden, wortelbasten en kruiden. Prima alternatieven voor harddrugs.