Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Bejaarden kweken wiet in aanleunwoning

wiet legalisering

In het kader “je bent nooit te oud om stoner te zijn” vandaag een opmerkelijk bericht over een wietkwekerij in een verzorgingstehuis.

Wiet in een verzorgingshuis

De politie heeft vanmiddag een wietkwekerij ontmanteld in een verzorgingshuis in Nijmegen. In een aanleunwoning stonden 404 planten.

Vreemde melding

Het hennepteam kreeg een ‘rare melding’, zo meldt de politie Nijmegen-Zuid op Instagram. In een verzorgingshuis aan de Lentiusstraat zou mogelijk een wietkwekerij zitten. Eenmaal ter plaatse werd het vermoeden bevestigd en bleek het bericht te kloppen: in één van de aanleunwoningen, die volgens de politie verhuurd wordt door de woningstichting, troffen de agenten 404 wietplanten aan. ,,De woning stond helemaal vol. Het was niet meer mogelijk om daar te wonen of om er achter de geraniums te gaan zitten”, grapt een agent.

Bron van inkomsten

Er wordt verder onderzoek gedaan en gekeken of er bijvoorbeeld sprake is van onderverhuur, of dat er mensen met zwaar gekorte pensioenen een andere bron van inkomsten aangeboord hadden.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *