Dumping knipafval gevolg beleid

Laten we de rollen eens omdraaien. Is de dumping van zo’n 100 vuilniszakken met knipafval vannacht in Vught niet gewoon het gevolg van het beleid?

Legaliseren is dé oplossing

Wanneer het kweken van wiet 100% gelegaliseerd wordt, dan zal het aantal dumpingen van knipafval reduceren naar 0. Dan is er alweer een flinke kostenpost waar we als belastingbetaler een streep door kunnen zetten.

Afval in de groencontainer

Kleine thuiskwekers die maximaal vijf planten kweken kunnen hun knipafval eenvoudig kwijt in de groencontainer en grotere kwekers zullen het knipafval gebruiken om compost te maken. Mits het allemaal niet zo spastisch gaat zoals nu en het kweken van wiet 100% gelegaliseerd wordt. Dat scheelt veel politie inzet, medewerkers van de gemeentelijke reinigingsdiensten kunnen gewoon hun reguliere werk doen en ook het gehele vervolgtraject (proces verbaal opmaken, opsporing daders, berechting, detineren en reclasseren) kan geschrapt worden.

Dit zal verleden tijd zijn

Op de Gementweg tussen Vught en Cromvoirt zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen de 100 en 150 vuilniszakken met wietafval gedumpt.

Een beveiliger ter plaatse was er getuige van. Hij zag van grote afstand een witte bestelbus met hoge snelheid wegrijden na het dumpen van de zakken met wietafval. Maar omdat de hele weg vol lag met de zakken hennepafval was het voor de beveiliger niet mogelijk om achter de verdachten aan te gaan. Hij schakelde direct de politie in.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *