Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Bestelbus met drugs op woonboulevard

DoorRedactie

mei 5, 2021 , ,
busje

Breda – Op de woonboulevard aan de Kruisvoort trof de politie dinsdagavond een verdachte bestelbus met mogelijk drugs aan. Een man werd gearresteerd.

Melding

De politie kreeg dinsdagavond een melding dat op de woonboulevard een bestelbus stond waar drugs en wapens in zouden zitten. De verdachte auto met een inzittende werd rond 19.00 uur aangetroffen. In de auto werden verdachte pakketten, mogelijk met drugs, gevonden. Een 29-jarige man, woonplaats onbekend, werd gearresteerd.

Verhoor

Hij werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellen complex gebracht. De bestelauto werd voor nader onderzoek in beslag genomen en door een bergingsbedrijf afgesleept. Nader onderzoek zal uitwijzen welke stof is aangetroffen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *