Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Bestelbus met drugsafval in brand

DoorRedactie

mei 9, 2019 , , ,
Brand drugs

Terwijl vrijwel heel Nederland naar voetbal keek, waren drugscriminelen in Brabant met andere zaken bezig. In Alphen aan de Fransebaan trof de politie woensdagavond om 22:00 een uitgebrande bestelbus vol met drugsafval.

Synthetisch drugsafval

De bestelbus was gevuld met vaten vol synthetisch drugsafval. Ook stond er een vat van 1000 liter in de laadruimte van het voertuig.

Volledig uitgebrand

De brandweer kon niet voorkomen dat de bus met inhoud volledig uitbrandde. Het drugsafval is vrijgekomen doordat de vaten zijn weggesmolten door de hitte van het vuur. De omgeving is afgesloten. De politie, brandweer, waterschap en gemeente zijn ter plaatse en doen onderzoek. 

Schade aan natuur is onbekend

Hoe groot de schade aan de natuur is, is op dit moment nog onbekend. Een speciaal bedrijf komt ter plaatse om op een veilige manier het drugsafval op te ruimen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *