jonko

Betaald stoner worden voor 3K?

Geplaatst door

De hele dag je favoriete hobby uitoefenen tegen betaling? Dan is dit je kans, want bij American Marijuana, een vergelijkingssite voor medische wietproducten zoeken ze een professionele tester.

3000 dollar per maand

Thuis blowen de hele dag en dat voor een salaris van wel 3.000 dollar (bijna 2.725 euro) per maand. Het lijkt misschien een vage grap, maar wiet testen voor de site is een serieuze baan met serieuze verantwoordelijkheden, benadrukt het bedrijf in de vacature. “Deze baan is 100 procent echt en het is een belangrijke functie, die meer inhoudt dan alleen het betaald krijgen om te blowen.’’

Ervaring vereist

Je dient wel ervaren te zijn en goede kennis te bezitten van wiet, thc en de uitwerking van de werkzame stoffen op het menselijk brein.

Lekker thuis

Voor de baan hoef je niet in de file of op een saai kantoor te zitten. Je kunt gewoon thuis je beroep uitoefenen. Gewoon lekker je jointjes thuis rollen dus. Maandelijks krijg je van producenten CBD en THC houdende samples toegestuurd die ja aan een test onderwerpt en er over schrijft. Naast het schrijven van een blog maak je ook video’s waarbij je producten uitpakt en demonstreert.

Amerika en Canada

Om in aanmerking te komen voor de functie moeten je tenminste 18 zijn, lichamelijk in goede conditie en woonachtig zijn in Amerika of Canada.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *