Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Betalen met Bitcoin in een smartshop

Bitcoin smartshop

Er zijn niet zoveel smartshops die helemaal uptodate zijn als Wapwinkel. Zo is de mogelijkheid om te betalen met Bitcoin al weer vijf jaar geleden geïntroduceerd. En in de begindagen was het allemaal ingewikkeld, maar die tijd ligt inmiddels ver achter ons.

Betalen met Bitcoin is

  • eenvoudig
  • mogelijk via iDeal
  • snel
  • anoniem
  • vrijwel zonder kosten

Wat is een Bitcoin?

Betalen met Bitcoin (BTC afgekort) is een eenvoudige, veilige en anonieme manier om je producten in je winkelmandje met ons af te rekenen, zonder dat daarbij een bank gemoeid is. Bitcoin is een digitale valuta die gebruik maakt van een 100% veilig en gecontroleerd systeem om te garanderen dat ze niet kunnen worden gemanipuleerd zoals banken harde valuta manipuleren. Het heeft geleid tot een vrije en gedecentraliseerde valuta die voor iedereen, met toegang tot internet, beschikbaar is.

Een Bitcoin transactie neemt tegenwoordig nog maar enkele seconden in beslag

Voordelen

Er zijn voldoende voordelen op te noemen over het gebruik van Bitcoin als betaalmiddel in onze smartshop. De gigantische kosten die de banken berekenen voor transacties zijn bij Bitcoin niet van toepassing. Daarnaast is de de Bitcoin gegarandeerd veilig als betaalmiddel en kijken diensten alleen mee als het om hoge bedragen gaat. En zelfs dan is het nog een hele klus om betalingen terug te leiden naar een persoon of plaats.

De Bitcoin koers van het afgelopen jaar

Geen ingewikkeld gedoe

We houden hier niet van ingewikkelde toestanden, of moeilijk gedoe. Bij ons hoef je dus geen ingewikkelde software te installeren, wallets op je computer te bewaren met ingewikkelde beveilingscodes of speciale apps te downloaden voor je met BTC kunt afrekenen. Welnee, betalen met BTC is bijna nog makkelijker dan betalen met iDeal. Je koopt wat Bitcoins en als je bij ons afrekent betaal je met die Bitcoins, niets meer en niets minder.

Bitcoin kopen

Het kopen van Bitcoins is sowieso niet het slechtste plan dat je kunt bedenken. De koers van de digitale munt is het afgelopen jaar van 8.300 euro naar 39.964 euro gestegen. En je hoeft niet te starten met een hele Bitcoin mocht je van dit soort bedragen schrikken. Je kunt ook een stukje Bitcoin kopen, voor €100.- bijvoorbeeld. Bitcoins kopen kan bij een Nederlands bedrijf online. Een paar klikken en je bent al eigenaar en je betaalt je Bitcoin gewoon via iDeal.
Klik hier om Bitcoin te kopen met iDeal.

Bitcoin kopen met iDeal

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *