Bijzondere container met cocaïne aangetroffen [video]

Er is in Valencia meer dan een ton cocaïne in beslag genomen, dat was verborgen op een zeer slimme wijze in de structuur van het plafond en de vloer van de container zelf. Bekijk ook de video.

Pakhuis

De container stond in een pakhuis in Valencia. De zending kwam uit Manta, Guayaquil (Ecuador) en de eindbestemming in Spanje was Meer dan een ton cocaïne in beslag genomen, verborgen met een geavanceerd systeem in een container. Agenten van de Spaanse Nationale Politie hebben in een gezamenlijke operatie met de Guardia Civil en de Belastingdienst 1.100 kilo cocaïne in beslag genomen uit een container die in een magazijn in Valencia stond . 

Uitgekiend

Het feestpoeder was verborgen met een uitgekiend verbergsysteem in het plafond en in de vloer van de structuur van de container zelf. De zending kwam uit Manta, Guayaquil (Ecuador) en de eindbestemming in Spanje was Vigo (Pontevedra). Het onderzoek begon toen de agenten kennis kregen van een criminele organisatie die in Spanje een aanzienlijke zending cocaïne uit Manta, Guayaquil (Ecuador) zou ontvangen . De drug zou via Valencia het nationale grondgebied binnenkomen, maar de eindbestemming was Vigo (Pontevedra).

Bevroren voedsel

Als resultaat van verschillende onderzoeken bevestigden de agenten dat de container geladen met bevroren voedsel en de cocaïne erin, de haven van Valencia al had bereikt. Eenmaal in Spanje is het per vrachtwagen vervoerd naar een bedrijf in Valencia , waar de container werd gelost en opgeslagen in een containerruimte. Met deze informatie grepen de agenten de container in en slaagden erin om de cocaïne te extraheren die verborgen was in de structuur van de container.

Video

Slim verborgen cocaïne

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *