Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Black Friday deals bij Wapwinkel

nov 23, 2021

Bij sommige winkels werkt het concept Black Friday fantastisch zoals bij elektronica winkels. Die maken marges van 70 of 80 procent en kunnen dus op een enkele vrijdag wel genoegen nemen met enkele tientallen procenten minder. Maar hoe zit dat bij smartshops?

Kleine marges

Als je kleine marges maakt, dan kan je ook maar kleine kortingen geven. En als je dan goed redeneert dan komt dat op hetzelfde neer qua prijs als bij een elektronicawinkel. Met dat verschil dat je bij ons als smartshop het hele jaar scherp geprijsde artikelen ziet, dus maakt het moment van kopen niet uit. De elektronica winkel vult het hele jaar zijn zakken.

Volstoppen

Daar komt nog bij dat het verlenen van absurde kortingen er toe leidt dat je je klant volstopt en hem of haar voorlopig niet meer terugziet. En als we iets niet willen is onze klanten lange tijd niet zien. We zijn namelijk doorlopend voorzien van nieuwe spannende producten en als je maar zelden in de winkel komt dan loop je een goede kans deze producten te missen.

Black Friday korting

Helaas dus geen spectaculaire Black Friday korting in dit artikel. Wel wijzen we je er voor de duidelijkheid nog maar eens een keer op dat als we in ons blog bepaalde onderwerpen bespreken, we regelmatig speciale kortingscodes in dat artikel plaatsen. Het blog volgen en lezen is dus sowieso de moeite waard.