Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Taser en harddrugs aangetroffen bij onderzoek

nov 24, 2021
Taser

In een onderzoek naar de handel in verdovende middelen en wapenbezit in Wassenaar hebben agenten dinsdagochtend 23 november drie personen aangehouden. Daarnaast zijn onder meer hard- en softdrugs, een taser en een flink geldbedrag aangetroffen.

Drie woningen doorzocht

De politie heeft dinsdagochtend drie woningen in Wassenaar doorzocht. Daarbij  zijn hard- en softdrugs, een luchtdrukwapen, een taser, een en meerdere aan drugs gerelateerde goederen aangetroffen. Ook is een aanzienlijk geldbedrag in beslag genomen.

Drie personen zijn aangehouden. Het gaat om drie inwoners van Wassenaar: twee mannen van 20 en 22 en een vrouw van 20 jaar oud. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit. 

Onderzoek

De invallen zijn gedaan naar aanleiding van een onderzoek naar de handel in verdovende middelen in Wassenaar, onder meer onder minderjarigen. De handel in verdovende middelen kwam aan het licht dankzij een eerdere aanhouding in een vergelijkbaar onderzoek.

De informatie die dit eerdere onderzoek opleverde, leidde tot een vervolgonderzoek en ook tot de invallen die deze dinsdagochtend zijn gedaan.