Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Blowverbod Wallen komt er aan

feb 10, 2023
Blowverbod

AMSTERDAM – De ooit zo liberale stad Amsterdam is aan het afbrokkelen en druk op weg een enorme deugstad te worden. Vanaf half mei is het verboden om op de Wallen in Amsterdam op straat een joint te roken.

Overlast drugsgebruikers

Met deze absurde maatregel wil de gemeente de overlast van drugsgebruik in de openbare ruimte door met name toeristen terugdringen. Diezelfde gemeente beweert namelijk dat de inwoners (lees: import grachtengordel jankerds) enorme overlast ervaren van de toeristen. Alsof een blower enige onrust veroorzaakt!

Afhaalverbod

En bij uitsluitend het idiote blowverbod wil de gemeente het niet laten, wat ze onderzoekt ook of een afhaalverbod voor softdrugs juridisch haalbaar en te handhaven is. Dat afhaalverbod zou dan moeten gelden van 16.00 uur tot 01.00 uur, van donderdag tot en met zondag. Mocht het blowverbod op straat niet voldoende zijn, dan wordt er ook gekeken of blowen op terrassen bij coffeeshops in het gebied verboden kan worden, schrijft NH Nieuws/AT5.

Toeristen wegjagen

Geen terrasverwarmers, beperkte openingstijden. prostitutie- en blowverbod, airbnb beperkingen, Amsterdam heeft het echt niet meer. Ze jagen er de toeristen weg.