Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Bobbel onder kleding blijkt drugs

DoorRedactie

aug 6, 2021 , ,
Politie auto

Alkmaar – Op donderdagmorgen hield de politie een 21-jarige man uit De Meern aan op verdenking van het voorhanden hebben van harddrugs.

Bobbel

Omstreeks 09.20 uur controleerde de politie een auto op de Terborchlaan in Alkmaar. Bij de controle zagen de politieagenten dat de bestuurder een bobbel onder zijn kleding had. Toen zij vroegen wat dat was, ging de bestuurder er hardlopend vandoor. Onderweg gooide hij iets weg in het water van een sloot. De man kon worden gepakt en bij controle bleek dat hij niet alleen geld, maar ook een zak met drugs had weggegooid. In de plastic zak zaten onder anderen twintig XTC-pillen, veertien wikkels cocaïne, dertien zakjes MDMA, ketamine en speed en drieëndertig zakjes wiet en hash.

Positief

Bovendien testte de man positief op het gebruik van THC (de werkzame stof uit hennep). Van de man is bloed afgenomen. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van drugs.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *