Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugsdealer aangehouden, Bergen op Zoom weer veilig

aanhouding

Bergen op Zoom – Inwoners van het Brabantse Bergen op Zoom kunnen vanaf nu weer rustig slapen, de kinderen kunnen weer buiten spelen en je kunt er ’s avonds weer gewoon fietsen. Agenten hebben namelijk aan de Ericalaan een 20-jarige Bergenaar aangehouden. Hij bleek verschillende zakjes met drugs op zak te hebben.

Wietlucht

De man zat op woensdag 4 augustus rond 19.50 uur  in zijn auto op een parkeerplaats aan de Ericalaan toen hij door surveillerende agenten werd aangesproken. Ze roken direct een sterke wietlucht bij de auto en vroegen aan de man of hij drugs op zak had. Hij overhandigde een gripzakje met een kleine hoeveelheid wiet.

Zenuwachtig

Omdat de Bergenaar zenuwachtig over kwam vorderden de dienders uitlevering van alle verdovende middelen die de man mogelijk op zak had. Uiteindelijk doorzochten de agenten het voertuig en vonden er een tas met verschillende gripzakjes met wiet en ponypacks met mogelijk harddrugs. De verdachte is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *