Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

De perfecte misdaad bestaat (video)

Overval Kruidvat

Het is al even geleden dat de perfecte misdaad is gepleegd in Rotterdam. Een werkelijk geniale actie van een vrouw op zaterdag 11 augustus 2018.

De dame heeft de absoluut perfecte overval gepleegd op een vestiging van Kruidvat aan het Eudokiaplein in Rotterdam. Geen gewonden, geen fysieke slachtoffers, geen geweld, geen schade en toch een dikke vette buit waarmee ze op haar gemak naar buiten wandelt.

Verstopt achter het pleepapier

De vrouw in kwestie liet zich insluiten in de winkel en verstopte zich achter het pleepapier tot na sluitingstijd om vervolgens een masker op te doen en ze bedreigde het personeel en maakte de inhoud van de kluis buit.

Band met bewakingsbeelden meegenomen

Ook nam ze de recorder mee waarop de bewakingsbeelden worden bewaard en trekt ze bij het naar buiten gaan een Kruidvat-overhemd aan om niet op te vallen. De buit was een rugzak en een Kruidvat tas vol met geld. Inmiddels heeft de politie nog geen idee wie de vrouw is en vraagt mensen die iemand kennen die ineens veel cash geld had om deze aan te geven.

De beelden (van op de gang)

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *