Politie drukt drugsgebruiker van de weg

VELDHOVEN – Vrijdagnacht sloeg een bestuurder van een auto die drugs had gebruikt op de vlucht voor de politie. Toen de man van plan was om te gaan spookrijden op de A67, besloot de politie zijn auto te rammen met die van hun.

De politieagenten zagen de auto rijden en merkten op dat de bestuurder zich verdacht gedroeg. Toen hij de politie zag, ging hij er meteen vandoor. Hierop zettende agenten meteen de achtervolging in.

Dollemansrit


Volgens de politie maakte de man tijdens de ‘dollemansrit’ van ongeveer een half uur meerdere grove overtredingen. Toen hij uiteindelijk al spookrijdend de snelweg op wilde gaan, zagen de agenten geen andere mogelijkheid dan hem van de weg te drukken.

Om te ontdekken of de man zoals vermoed onder invloed was van drugs werd bij hem een speekseltest afgenomen. Deze bleek positief; de man was invloed was van verdovende middelen. Er is later op het politiebureau bloed bij hem afgenomen om vast te stellen wat de man precies heeft gebruikt.

De automobilist zit voorlopig vast op het bureau en moet zich later voor de rechter verantwoorden. 

Bron: Instagram account politie Veldhoven Waalre

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.