Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Cannabis variant stimuleert vrouwelijk orgasme

dec 17, 2018

Karyn Wagner ontwikkelde een nieuwe cannabissoort. En deze nieuwe soort kan wel eens een hele populaire worden. En dan voornamelijk bij vrouwen, lees verder waarom we dat tikken.

Er is een nieuwe cannabissoort ontwikkeld die zorgt voor een explosief vrouwelijk orgasme. De naam: Sexxpot.

Wat als cannabis de seksuele ervaring van vrouwen zou kunnen verbeteren? Een welkom geschenk bij vele vrouwen denken wij. En Karyn Wagner dacht er precies zo over. Zij ontwikkelde Sexxpot. Deze cannabissoort, is uitsluitend gemaakt vanwege de voordelen van explosief seksueel genot bij vrouwen.

Een toevallige ontdekking

De vrouw die deze variëteit ontwikkelde, Karyn Wagner, begon haar reis om Sexxpot te ontdekken na een ongelooflijke seksnacht. Zij en haar man hadden net een dosis cannabis gerookt en besloten in het bed te kruipen. Tot haar verbazing heeft Karyn Wagner een van de beste seks meegemaakt die ze ooit heeft gehad.

De basis was Mr. Nice

Het bleek dat de wie die ze rookten bekend stond als Mr. Nice, bekend om zijn afrodiserende eigenschappen. Deze ervaring bracht Karyn op een idee. De bijzondere seksuele ervaring die ze ervoer na het gebruik van deze soort stimuleerde haar om een ​​variëteit te ontwikkelen, alleen voor seksueel genot.

Karyn Wagner heeft een variëteit gecreëerd die is aangepast aan haar seksuele behoeften. Ze scheidde de seksueel stimulerende delen van Mr. Nice en paste ze daarna aan om een ​​intenser effect op haar seksuele ervaring te creëren.

Waarom verbetert Sexxpot orgasmes?

Haar uitvinding, de Sexxpot, heeft veel nieuwe kwaliteiten naast kwaliteiten van de soort die de basis was voor haar inspiratie, Mister Nice. Het gebruik van deze cannabis variant helpt de zintuigen te verbeteren en maakt het gevoeliger voor seksuele activiteit. En dit is het resultaat van de niveaus van Tetrahydrocannabinol (THC) in deze variëteit.

THC zorgt voor plezier

Tetrahydrocannabinol is de chemische stof die verantwoordelijk is voor de meeste psychoactieve effecten van cannabis. Het werkt als de cannabinoïde chemicaliën die van nature door het lichaam worden gemaakt. Cannabinoïde-receptoren zijn geconcentreerd in bepaalde delen van de  hersenen die samenhangen met gedachten, geheugen, plezier, coördinatie en perceptie van tijd.

Normaal gesproken moeten de THC-niveaus van dit ras erg hoog zijn om zo’n ongelooflijke seksuele ervaring te bieden. Maar vreemd genoeg is dit juist niet het geval. Inderdaad, het bevat heel weinig THC vergeleken met andere variëteiten, met slechts 14% vergeleken met het gebruikelijke gehalte van 18 tot 20% THC in andere wietsoorten. Men kan zich daarom afvragen waarom het nodig is om het THC-niveau van een variëteit te verlagen om een ​​seksueel krachtige cannabis te creëren.

Geen hoog THC gehalte

In feite verhogen lage niveaus van THC de seksuele activiteit, omdat een kleine dosis THC voldoende is om je zintuigen te prikkelen terwijl je intussen toch nog steeds redelijk normaal kunt handelen. Dus alles wat je doet in een rustige, ontspannen, ongeremde geest zou goed gedaan zijn. En daarom brengt Sexxpot je in de best mogelijke gemoedstoestand om goede seks te hebben.

En dan het slechte nieuws. De cannabissoort die Karyn Wagner heeft gemaakt om vrouwelijk orgasme te verbeteren, kan vooralsnog alleen worden gekocht in de San Francisco Bay Area, Californië, VS, aangezien Californië een van de Amerikaanse staten is die legaliseert recreatief gebruik van cannabis.

Prikkelend zonder hoge high

Sexxpot werd ontwikkeld vanuit de moederplant M. Nice. En daarom is het een afrodisiacum. Maar tegelijkertijd is het zorgvuldig ontworpen om uw vermogen om goed te handelen vrijwel niet te beïnvloeden.

Wanneer Sexxpot wordt gerookt, ruikt het sterk. Vervolgens laat het een bittere smaak in de mond achter. Daarna begint de persoon een lichte toename in gevoeligheid te voelen die bevorderlijk is voor seks met zijn partner.

Cannabis en vrouwen

Cannabis lijkt vrouwen te helpen bij het verminderen van krampen en bij menstruatiepijn. In sommige Amerikaanse staten, waaronder New York, is menstruatiepijn of dysmenorroe toegevoegd aan de lijst met door cannabis behandelbare aandoeningen voor medische doeleinden.

Het beste orgasme kan een cannabis orgasme zijn

De cannabisvariëteit Sexxpot is niet de enige cannabissoort die de seksuele tevredenheid verhoogt. De waarheid is dat elke variëteit van cannabis een verbetering in de seksuele ervaring zou laten zien.

In de praktijk worden alle zintuigen gevoeliger na het roken van cannabis. Geur, smaak en zicht zijn sterk verbeterd. Het gehoor wordt niet buiten beschouwing gelaten, omdat iemand die cannabis heeft gerookt gemakkelijker de tekst van een lied zou kunnen horen en begrijpen.

Als al je zintuigen zo gevoelig worden vanwege cannabis, is het zeer waarschijnlijk dat je gevoeliger bent voor seksuele stimulatie. Dit betekent dat je nog meer voelt en dat je betere seks hebt.

Sexxpot. We horen graag wanneer iemand uit Nederland er over beschikt, of nog beter over zaadjes.