Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Chemicaliën aangetroffen in garagebox

garagebox

De politie stelt een onderzoek in, omdat een eigenaar woensdag 24 juli 2019 ruim honderd vaten met chemicaliën ontdekte in een garagebox aan de Kalsdonksestraat in Roosendaal.

Verhuurd aan derden

De garageboxen aan de Kalsdonksestraat worden verhuurd aan derden. Door omstandigheden controleerde de eigenaar een van de garageboxen. Hij ontdekte tot zijn verrassing ruim honderd chemische vaten en alarmeerde de politie. Voordat de politie aan het werk kan moet de brandweer onderzoek doen naar explosiegevaar. Daarvan was geen sprake en de brandweer droeg de plek over aan de politie.

Langdurige klus

Het opruimen van chemische vaten is een langdurig proces, omdat alles vastgelegd moet worden voor het opsporingsonderzoek, monsters genomen moet worden en een gespecialiseerd bedrijf de vaten moet ruimen. Tijdens het leeghalen bleken enkele vaten te lekken. Vermoedelijk gaat het om zoutzuur. Daarvoor is de gemeente gewaarschuwd en een reinigingsdienst zal de box in overleg met de eigenaar reinigen. De kosten zijn namelijk voor de eigenaar.

bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *