Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs, geld en wapens in woning Tilburg

DoorRedactie

jul 26, 2019 , , ,
drugs in woning

In een woonhuis aan De Ruijterstraat in het Brabantse Tilburg zijn woensdag wapens, drugs en geld gevonden. Ook vond de politie andere drugsgerelateerde materialen zoals weegschaaltjes.

Tips over drugsactiviteiten

De politie besloot over te gaan tot huiszoeking nadat er meerdere tips waren binnengekomen over mogelijke drugsactiviteiten in het pand. Dankzij deze tips heeft de politie een onderzoeksteam ingezet en hebben zij de woning voor meerdere dagen geobserveerd. Woensdag werd besloten de woning te doorzoeken en de bewoner aan te houden. 

Versnijdingsmiddel

In de woning zijn diverse soorten soft- en harddrugs, een grote hoeveelheid gripzakjes, versnijdingsmiddel en een weegschaal aangetroffen. Ook zijn meerdere wapens, rond de 450 euro cash en verschillende telefoons aangetroffen in het pand. Het is duidelijk dat het hier niet om een gezellige breiclub ging. Alles is in beslag genomen en wordt meegenomen in het onderzoek.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *