Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Cocaïne aan boord vissersboot

vissersboot

Vlissingen – Afgelopen woensdag, 15 december 2021, werden in de haven van Vlissingen, door de douane, enkele tientallen kilo’s cocaïne aangetroffen aan boord van een schip.

Vernietigd

De drugs lagen verstopt aan boord van het schip. De cocaïne is in beslag genomen en vernietigd. De politie doet onderzoek naar de herkomst ervan. (redactie: wij denken dat het gemaakt werd in een Zuid Amerikaans land, maar dat kunnen we mis hebben natuurlijk)

Tientallen kilo’s is weer een ruim begrip, dat beseffen wij ook. Maar het persbericht van de popo vertelt ons niets meer dan dat. Transparantie en duidelijkheid noemen ze dat bij de overheid.

De bron is de politie en de boot op de foto is zomaar een boot en waarschijnlijk niet de boot uit dit bericht. Maar niets is zeker in deze wereld.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *