Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vier Amsterdamse dealers gepakt

DoorRedactie

dec 17, 2021 , , ,
Amsterdam

Amsterdam – In een lopend onderzoek naar handel in verdovende middelen heeft de politie dinsdag 14 december vier Amsterdammers aangehouden in de leeftijd van 16 tot en met 50 jaar.

Amsterdam-Noord

De aanhoudingen werden verricht op twee locaties in Amsterdam-Noord en daarna volgden op vier locaties, eveneens in Noord, doorzoekingen. Tijdens de doorzoekingen werden onder andere verdovende middelen, contant geld en voertuigen aangetroffen en in beslag genomen. 

In beperking

De verdachten zitten in beperkingen wat betekent dat zij alleen contact mogen hebben met een advocaat. Op vrijdag 17 december zullen de verdachten worden voorgeleid aan de rechter-commissaris die zal bepalen of zij in bewaring worden gesteld.  
Voor twee van de vier doorzochte locaties zal worden gekeken of een bestuurlijke maatregel  toegepast kan worden. Hiervoor zullen bestuurlijke rapportages worden opgemaakt die naar de burgemeester worden gestuurd. 

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *