Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Lockdown vraagt om hulp aan webwinkeliers

Pakjes

Het lijkt wel een hele slechte film waarin we ons bevinden in Nederland. Alles weer geheel op slot en de gehele bevolking is weer aangewezen op het online winkelen. En gelukkig had die branche het nog niet zo druk tijdens deze dagen…

Opschalen

Nu de collega’s hun fysieke winkels niet normaal open mogen doen, zijn consumenten die producten willen kopen uit headshops of smartshops aangewezen op het online winkelen. Dat betekent opschalen voor de webwinkeliers en bij ons gaat dat probleemloos lukken. We kunnen als het nodig blijkt het dubbele aantal bestellingen verwerken.

Zwakste schakel

De ketting is zo sterk als de zwakste schakel. En in de keten van webwinkels zijn het nogal wat schakels. Denk daarbij aan goede bereikbare webservers, goede winkel software, goede beveiliging, aanlevering van goederen, organisatie magazijn, juiste administratieve afhandeling, het aanbieden van betaalmethoden, verpakken van bestellingen en tot slot de pakketbezorging. En die laatste blijkt ook de zwakste schakel.

Pakketbezorging

De pakketbezorging in Nederland geschiedt door allerlei partijen en veel van die partijen hebben bij ons een mogelijkheid gehad hun kunnen te bewijzen. Na lang testen en uitproberen blijkt de minst slechte partij toch nog altijd PostNL. Maar PostNL moet in de feestmaand altijd alle zeilen bijzetten om de pakketbezorging zonder vertraging te laten verlopen.

Opschalen

Omdat PostNL vrijwel onmogelijk nog een keertje kan opschalen doen we een beroep op onze klanten. We weten namelijk dat, hoe druk het ook is bij PostNL, 99,97% van alle aangeboden pakketten aankomt bij onze klanten. Alleen is tijdens de feestdagen een contractuele overeenkomst van een bezorgtijd van maximaal 24 uur gewoonweg niet haalbaar. En dat gaat er niet beter op worden vrezen we.

Bestel bijtijds

De oproep is dus ‘BESTEL OP TIJD‘. Alleen als jullie zelf een beetje meewerken en rekening houden met drie dagen bezorgtijd in plaats van één dag bezorgtijd dan kunnen we wellicht klachtenvrij aan de feestdagen beginnen.

Verzendgarantie

Tot slot willen we nog even kwijt dat we je altijd actueel informeren over de pakketstatus. En reken erop dat dat snel en accuraat gebeurt. Als je dus de melding krijgt dat je bestelling is verzonden dan betekent dat ook letterlijk dat je pakje onderweg is. Vanaf die melding ligt het buiten onze macht en zijn we overgeleverd aan de pakketbezorging.

Fijne feestdagen allemaal, blijf gezond.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *