Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Cocaïne in spuitbussen

Coke spuitbus

Wij hebben altijd gedacht dat onze spuitbus stashes gebruikt werden om veilig geld en andere kostbaarheden op te bergen. Maar nu blijkt dat criminelen er cocaïne in stoppen.

Controle op drugs

Nieuwdorp – Agenten hebben in samenwerking met douaniers donderdagmiddag 16 januari rond 16.30 uur aan de Groenlandweg een 20-jarige man uit Baarland aangehouden. De man had drugs en vuurwerk in zijn auto liggen.

Verkeerscontrole

De verdachte werd met zijn auto staande gehouden tijdens een verkeerscontrole. Op zijn achterbank zagen agenten direct drie cobra’s (zwaar en illegaal vuurwerk) liggen. Daarop besloten ze de auto verder te controleren. In de kofferbak vonden douaniers nog drie cobra’s en een speurhond van de politie vond een gebruikers hoeveelheid hasj. De man is voor het bezitten van het vuurwerk aangehouden.

Verborgen ruimte

Zijn auto is verder doorzocht. Daarbij kwamen uit verborgen ruimtes in twee spuitbussen in totaal 40 zakjes cocaïne tevoorschijn. Alles is in beslag genomen en de man is overgebracht naar het politiebureau.

bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *