Politie Tholen verveelt zich kapot

Bij de politie in Tholen zijn ze het spoor bijster, of er is gewoon echt helemaal niets te doen daar. Dus wat doe je dan, dan plaats je een lokbus met vaten er in om te zien of er iemand gaat bellen. Bananasplit is er niets bij.

Geen enkele beller

Een wit voertuig met vaten aan boord en een gasmasker achter de voorruit leverde in Tholen geen enkel belletje op. En de dienders hadden nog zo hun best gedaan om het voertuig op opvallende plekken te zetten (terwijl criminelen juist stille afgelegen plekken zoeken, maar dat terzijde).

Baantjes scheppen

Maar de politieaap komt al snel uit de mouw, want de Tholenaren moeten ernstig worden voorgelicht. En ongetwijfeld is daar op voorhand al rekening mee gehouden en is er een voorlichtingsteam opgetuigd, zijn er zaaltjes gehuurd, flyers ontworpen en meer geldverslindende zaken bedacht. De politie zat toch met de handen in het haar als we spreken over financiën?

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *