Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Crimineel gepakt voor wapens, drugs en hoodfights

hoodfight

‘s-Hertogenbosch/Vlijmen – Donderdag 30 december 2021 hield de politie in alle vroegte een 32 jarige man in Vlijmen aan. Zij verdenken hem van het in bezit hebben van vuurwapens, munitie, luchtdrukwapens en drugs.

Vlijmen

De verdachte is aangehouden op een adres in Vlijmen, niet op zijn eigen adres. Daarnaast vond er in zijn eigen woning in ’s-Hertogenbosch en in de woning in Vlijmen een huiszoeking plaats. In Vlijmen vond de politie een koffer met munitie. In de woning in ’s-Hertogenbosch werden diverse wapens en drugs aangetroffen. Ook is de verdachte gelieerd aan de verboden motorclub No Surrender MC.

Hoodfights

De verdachte staat erom bekend om zogenoemde ‘Hoodfights’, illegale vechtpartijen, te organiseren. Deze organiseerde hij via sociale media volgens het persbericht van de politie. Vanzelfsprekend moet dat nog bewezen worden en is er slechts sprake van een verdenking.

Last onder dwangsom

De burgemeesters van de gemeente ’s-Hertogenbosch en de gemeente Heusden leggen de verdachte een last onder dwangsom op. Dat doen zij om deze illegale hoodfights te voorkomen. Als de verdachte nog een keer een hoodfight organiseert, moet hij een boete betalen van 10.000 euro.
hoodfights
Burgemeester Mikkers en Van Hees: “Iedereen wil fijn kunnen wonen en leven. Dat begint bij een veilige omgeving, altijd en overal. Het mag duidelijk zijn dat wapens, drugs en illegale gevechten daar niet in passen”.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *