Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Gast uit Oosterhout gebruikt auto als moordwapen

ongeluk

Onder invloed van harddrugs een auto besturen mag de wetgever wat ons betreft gelijk stellen aan het bedienen van een moordwapen, want dat is wat je doet onder invloed. Deze dwaas reed twee fietsers aan.

Twee fietsers

Tilburg – Een 51-jarige man uit Oosterhout is dinsdag 28 december aangehouden nadat hij twee fietsers had aangereden. Hij reed door en botste op de Spoorlijn tegen een barrier.

Zonder licht op fietspad

De automobilist reed rond 17.10 uur zonder verlichting op de het fietspad op de Noordhoekring. Daar reed hij een fietsster aan die ten val kwam en gewond raakte. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. De Oosterhouter bleef op het fietspad rijden en is tegen een verkeerslicht aangereden. Uiteindelijk rijdt hij op de Spoorloon tegen een barrier aan en komt tot stilstand. Een getuige meldt dat de bestuurder eerder nog een andere fietser heeft geraakt. Inmiddels is het bij de politie bekend om wie het gaat. Hij is niet gewond geraakt.

Drugs

Na de aanhouding van de verdachte, vonden agenten in de auto harddrugs en twee messen. De drugs en de messen zijn in beslag genomen. De verdachte had vermoedelijk drugs gebruikt. Hij zit vast voor verder onderzoek.

Bron: politie.nl Foto: Pixabay

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *