Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Groningse wietkwekerij gesloopt

Cannabis planten

Groningen – De politie heeft maandagmiddag een 35-jarige man uit Groningen aangehouden op een terrein aan de Groningerweg in Groningen.

Verraders

De politie trof er na een belletje van een verrader een anonieme melding bij Meld misdaad anoniem een in werking zijnde wietkwekerij in een loods aan met zo’n 3600 stekken en ruim 150 moederplanten. De politie doet nader onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Nepvuurwapen

De verdachte is voor verhoor overgebracht naar een poltiecel. Tijdens de huiszoeking werd op het terrein een op een echt gelijkend nepvuurwapen aangetroffen. Ook werd een grote hoeveelheid met vermoedelijk wietresten aangetroffen. Daarnaast werden diverse hulpmiddelen aangetroffen die bij een wietkwekerij worden gebruikt zoals kweeklampen en droognetten. De hennepkwekerij is inmiddels geruimd.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *