De magie van truffels beleven

Nu we nogal wat feestdagen voor de boeg hebben, is de tijd ook weer aangebroken om eens een feestje te vieren in een lang weekend. En om dat feestje extra vreugde bij te zetten kan je kiezen om eens magische truffels te eten. Truffels met psilocybine is een zeer oud en bovendien veilig traditioneel medicijn dat al vele eeuwen op de hele wereld wordt gebruikt door alle rangen en standen. Vooral in het psychische toepassingsgebied is de therapeutische werking van de magische truffel geliefd. Tripervaringen zijn over het algemeen zeer positief ontvangen door gebruikers.

Truffelsoorten

Jammer genoeg zijn er maar enkele soorten bekend bij het grote publiek, maar het complete assortiment paddo’s en truffels die psilocybine en psilocine bevatten omvat zo’n 200 verschillende soorten. De natuur heeft een flinke menukaart voor wappers! De consumptie van truffels of paddestoelen is niet verslavend en ze worden minder actief bij herhaald gebruik op korte termijn. Ze hebben geen overdosis risico. Veel deskundigen beschouwen ze als de veiligste beschikbare psychoactieve stoffen. Veiliger dan tabak, alcohol en antidepressiva is het sowieso. Eigenlijk zijn er dus vrijwel geen bezwaren om je eens in het magische truffel avontuur te storten. Wij helpen je op weg.

Dit moet je weten over truffels

Uit een recent artikel in de New York Times:

Ruim twee weken na Sakuda’s psilocybine-sessie, bereikte onderzoeker Grob de depressie- en angstevaluaties opnieuw. Al met al ontdekte hij dat hun scores op de angstschaal op één en drie maanden na de behandeling “een aanhoudende vermindering van angst toonden”, zo schreven de onderzoekers in The Archives of General Psychiatry. Ze vonden ook dat de scores van hun proefpersonen op de Beck Depression Inventory aanzienlijk daalden tijdens de follow-up van zes maanden.

Truffels dosering

Niet alle truffels zijn even sterk, dat voorop gesteld. De sterkte van truffels kan enigszins per soort variëren. Dit komt omdat je de hele truffel eet en niet alleen de actieve stoffen tot je neemt. En die actieve stoffen zouden we graag voor je onttrekken, maar dat mag niet.
Verschillende soorten hebben verschillende sterktes en de potentie kan in de loop van de tijd enigszins afnemen. De meest voorkomende variëteit aan paddo’s die beschikbaar is, is psilocybe cubensis, wat een tamelijk sterke soort is. Een typische dosis recent gedroogde psilocybe cubensis paddo’s is ongeveer 3,5 gram.

Poeder of capsules

Het zou een stuk eenvoudiger zijn als de werkzame stoffen van een truffels geëxtraheerd konden worden uit de truffel. Dan zou je daarna het poeder, al dan niet in een capsule of in pilvorm, goed gedoseerd kunnen gebruiken. Dat zou het gebruik nóg makkelijker en veiliger maken. Maar helaas staat de wetgever ons niet toe om de werkzame stoffen uit de truffel te halen. Je zult het dus altijd met complete en bovendien verse truffels moeten doen. Ook het drogen staat de wet ons niet toe.

Overdoseren onmogelijk

Al vreet je een kilo op. Het is niet mogelijk om een ​​overdosis te nemen van truffels. Het nemen van een dosis die anders is dan verwacht, kan echter wel een vervelende tijdelijke angst veroorzaken. Interessant is dat dit kan gebeuren als de dosis kleiner is dan verwacht, evenals als deze groter is.

Begin met een flinke dosis

Sterker nog, sommige therapeuten bevelen aan te beginnen met een vrij sterke dosis paddenstoelen. Dit brengt mensen snel voorbij hun eigen psychologische kaders en in een meer spirituele toestand, waardoor angst wordt omzeild. Ander onderzoek heeft gesuggereerd dat het starten met een kleine initiële dosis en het toenemen in opeenvolgende sessies potentiële angst vermindert. Er is wel een gewenning, dus neem niet te snel na een trip alweer truffels. Zelfs hoger doseren werkt niet omdat de intolerantie zeer groot blijft de eerste twee weken.

Geen verslaving

Paddestoelen of truffels zijn niet verslavend en worden veel minder effectief als ze in een korte tijd herhaaldelijk worden genomen, terwijl je lichaam zich aanpast. Dit maakt overgebruik minder waarschijnlijk.

Paddestoelen of truffels nemen

 • STAP EEN
  Zorg ervoor dat je genoeg tijd hebt gereserveerd in een comfortabele omgeving. Paddestoelen duren meestal ongeveer 4-5 uur, waarbij de piek ongeveer twee uur aanhoudt, beginnend 30-60 minuten na inname. Na ongeveer 2-3 uur zul je merken dat er een zachte daling is van het effect. Zorg dat je ruim van tevoren iets eet, want tijdens je trip zul je waarschijnlijk geen honger hebben,
 • TWEE
  Zorg dat je de juiste dosis bij de hand hebt. Veel mensen vinden dat paddestoelen de eerste 60-90 minuten van hun ervaring maagklachten kunnen veroorzaken, wat kan leiden tot afleiding. De paddo’s (of truffels) in thee nemen vermindert dit effect – hak de paddo’s of truffels goed fijn, kook ze 20 minuten en drink de vloeistof (de overblijvende paddenstoelen zullen ook nog steeds actief zijn, maar zwakken af). Met thee voel je de effecten sneller en kun je ook sneller in je trip komen.
 • DRIE
  Eet of drink de dosis. Als je de paddo’s of truffels eet en de smaak niet lekker vindt, kun je ze kauwen met pindakaas of met wat chocoladevla bijvoorbeeld.
 • VIER
  Als je eenmaal de champignons hebt genomen, heb je ongeveer 30-60 minuten voordat de effecten sterk zijn. Dit is nog een kans om ervoor te zorgen dat je het jezelf optimaal comfortabel maakt en spullen kunt pakken die je bij de hand wilt hebben gedurende de trip. Tip: hou in elk geval pen en papier zodat je eventuele hersenspinsels of ervaringen op kunt schrijven. Als je geïnteresseerd bent in het aanpakken van bepaalde emotionele of psychologische uitdagingen in je leven, wil je misschien een lijst maken van zaken waar je tijdens de ervaring aan wilt denken. Je kunt het dan later nog eens op je gemak nalezen.
 • VIJF
  Als de effecten zich beginnen voor te doen, zul je een verandering in je waarneming van de wereld gaan merken. Mogelijk zie je enkele kleine veranderingen in je visuele waarneming – subtiele regenbooghalven rond lichten, sporen achter bewegende objecten, geometrische patronen wanneer je ogen gesloten zijn. Deze effecten kunnen leuk zijn om naar te kijken, maar laat ze niet te veel afleiden van het denken aan jezelf, je leven en je perceptie van de wereld. Als je gekozen hebt voor muziek tijdens je trip dan zul je de geluiden anders ervaren en meer horen dan je nuchter gewend bent.
 • ZES
  Zodra de paddenstoelen volledig zijn gebruikt (60-90 minuten nadat je ze hebt genomen), merk je dat je gedachten en emoties anders aanvoelen. Hoewel de effecten van persoon tot persoon en van moment tot moment sterk kunnen verschillen, zal je waarschijnlijk het volgende voelen: een gevoel van verwondering en vreugde, openheid voor gedachten en gevoelens die je in het dagelijks leven waarschijnlijk vermijdt, een gevoel van vrede, een gevoel van verbinding met de wereld, duidelijkheid over relaties en mensen in je leven, eenheid met het universum, opwinding en vreugde, sterke emoties.
  Paddenstoelen laten over het algemeen mentale grenzen vervagen, maken het gemakkelijker om gedachten en emoties te voelen en je volledig te laten onderdompelen in een idee of gevoel. Dit kan soms krachtig zijn, je kunt heel gelukkig of heel verdrietig worden, erg bedachtzaam of gefrustreerd of bezig met een idee. Van paddenstoelen is aangetoond dat ze het probleemoplossend vermogen van bèta- en techniek professionals vergroten, gezien het vermogen om diepe onderdompeling in een gedachte mogelijk te maken met verhoogde creativiteit en openheid voor nieuwe manieren om een ​​probleem aan te pakken.

  Het is belangrijk om twee dingen te onthouden als zijnde je paddenstoel-ervaring: 1. blijf open voor je gevoelens en laat ze door je heen stromen 2. als je het gevoel hebt vast te zitten in een idee of een trieste emotie, begin dan te denken aan iets positiefs en je zult merk op dat je humeur verandert. Het aantrekken van positieve muziek of een geruststellende film kan ook helpen als je enige angst hebt. Ook een sitter (iemand die zelf niets neemt) kan je gerust stellen indien nodig.
 • ZEVEN
  Terwijl je dit proces ervaart, probeer zo open te blijven staan ​​voor je gevoelens en ideeën als je kunt. Als je depressief of gestresst of angstig bent geweest, zul je merken dat je die gevoelens nog steeds intens kunt voelen en dat ze heel meeslepend kunnen zijn. Je zult echter ook merken dat er zelfs in de moeilijkste gevoelens een zekere zachtheid aanwezig is – je kunt nog steeds last hebben van een probleem in je leven, maar je zult ook in staat zijn om het probleem met meer openheid en de angst te bekijken dat je associeert met dat probleem zal veel worden verminderd. Hoe meer je open kunt blijven staan ​​voor zelfs de meest uitdagende gevoelens, des te zinvoller en effectiever de ervaring zal zijn.
  De ingewikkeldste problemen hebben dankzij paddo of truffel trips een oplossing gevonden, of daartoe de aanleiding gegeven. Als je nadenkt over moeilijkheden in je leven of dingen die hebben geleid tot angst en depressie, probeer nieuwe manieren te vinden om die gevoelens en kansen te benaderen om op een nieuwe manier naar die uitdagingen te komen. Je zult merken dat als je gewoon tijd besteedt aan het nadenken over uitdagingen in je leven, je die herinneringen en ideeën kunt opslaan zonder al te veel stress en angst.
 • ACHT
  Vergeet niet om wat tijd te besteden aan ontspanning. Het is de moeite waard enige tijd te nemen om te ontspannen (muziek luisteren) en aanwezig te zijn met de ervaring zonder specifieke doelen. Het geeft je niet alleen verlichting en ontspanning, maar je zult ook merken dat belangrijke inzichten ontstaan ​​over zaken waarvan je niet eens verwachtte erover na te denken.
 • NEGEN
  Aangezien de effecten van paddenstoelen vervagen, zal je een paar uur lang geleidelijk de intensiteit van de gevoelens verminderen. Dit kan een goed moment zijn om over je ervaringen te schrijven of met een vriend of geliefde te praten over wat je hebt meegemaakt. Geleidelijk aan zul je je normale zelf weer gaan voelen, en dit kan soms leiden tot een beetje teleurstelling als je typische mentale gewoonten beginnen op te duiken. Als je naar zo’n vrije ruimte gaat en dan bij jezelf terugkomt, kan je verlangen naar altijd zo vrij blijven. een trip kan je goed helpen bij een positievere blik op het leven en de mensen om je heen.
  Maar als je nadenkt over je ervaring en de ideeën en gevoelens die je had, zul je beseffen dat zoveel van die vrijheid en openheid nog steeds bij je is. Neem even de tijd om na te denken over wat er is gebeurd en om jezelf eraan te herinneren dat een deel van die openheid deel uitmaakt van je dagelijkse leven.

Truffelthee zetten

 • Snijd de truffels in kleine plakjes.
 • Kook water.
 • Laat het water een paar minuten afkoelen.
 • Doe de truffels in een thee-ei en giet het hete water eroverheen.
 • Laat het mengsel 10-15 minuten trekken.
 • Zeef de thee in een andere mok.
 • Voeg een theelepel honing toe en geniet.

Na de trip

Het is heel typerend dat mensen zich heel vrij en open voelen in de dagen na een paddenstoelen- of truffel ervaring. Probeer de volgende dag een goede nachtrust te krijgen en misschien voel je je de volgende dag een beetje moe.

Een nawee kan veel later nog komen

De meeste mensen merken dat ze een nawee hebben van hun paddenstoelenervaring die dagen of weken kan duren, waardoor ze hun humeur en vooruitzichten verbeteren en ze open houden voor anderen. Ideeën en problemen die je tijdens de ervaring hebt onderzocht, hebben nieuwe duidelijkheid voor hen. Emotioneel moeilijke onderwerpen, herinneringen en ervaringen zullen waarschijnlijk veel veiliger aanvoelen en zullen minder angst oproepen wanneer je ze herinnert. Je voelt je waarschijnlijk beter in staat om uitdagende emotionele ervaringen in je leven aan te pakken.

Magische truffel Utopia

Jarenlang plezier

Dit soort positieve effecten van paddenstoelen kunnen jaren duren, zelfs van slechts een enkele ervaring. In een recente studie in het Johns Hopkins Medical Center zei een ongelooflijke 94% van de deelnemers die een enkele dosis paddenstoelen hadden, dat het “een van de top vijf van meest betekenisvolle ervaringen in hun leven was”. Een andere studie vond langdurige veranderingen in openheid meer dan een jaar na een enkele paddestoel-dosis.

Veilig truffels gebruiken doe je zo

Het zijn zware tijden, dat zal niemand ontkennen. Maar gelukkig zijn onze klanten niet zomaar uit het veld te slaan. Ze gaan namelijk gewoon op reis, met een truffel of paddo trip.

Verantwoord gebruik van Paddos en Truffels

Om de mooiste ervaringen van paddo’s en truffels te krijgen is het belangrijk dat je het gebruik van paddo’s en/of truffels van te voren moet plannen. Dit om je mentaal en fysiek voor te bereiden op de geestverruimende ervaring die je zult ondergaan.

Richtlijnen truffelgebruik

Er zijn een aantal richtlijnen voor het gebruik van deze middelen waar zowel personen onder vallen die voor het eerst hallucinogene paddo’s en truffels consumeren en mensen die er nog niet veel ervaring mee
hebben. Als jij hier onder valt volg dan de regels zoals ze hieronder staan goed op.

En voor alle duidelijkheid toch nog even:Wij willen niemand aanzetten tot het consumeren van onze producten, doe je dit echter wel is dat geheel op je eigen verantwoordelijkheid en risico.

Voorbereidingen voor het consumeren

De minimum leeftijd voor de aanschaf van paddo’s en truffels is altijd 18 jaar geweest. Natuurlijk is het zo dat de één eerder volwassen is dan de ander. De leeftijdsgrens van 21 jaar vinden wij daarom toepasselijker.

Truffels & gezondheid

 • Gebruik alleen paddo’s en truffels als je gezond bent en geen psychische klachten hebt (bijvoorbeeld depressie) en/of bacteriële of virale ziektes (bijvoorbeeld verkoudheid/griep)
 • Een beginnersportie Paddenstoelen is niet meer dan 15 gram verse Paddo’s. Het droge gewicht is 1,5 gram
 • Paddo’s. Overschrijd deze hoeveelheid niet. Ook niet als het effect bij je vrienden al begint, maar nog niet bij
 • jou. Bij iedereen is de spijsvertering anders en ook de snelheid ervan.
 • Een beginnersportie Truffels is niet meer dan 10 gram verse Truffels. Bij 5 gram kan er al een prettig gevoel
 • ontstaan en bij 15 gram een goede trip. Overschrijd deze hoeveelheid niet. Ook niet als het effect bij je vrienden
 • al begint, maar nog niet bij jou. Bij iedereen is de spijsvertering anders en ook de snelheid ervan.
 • Gebruik ze niet in je eentje en het liefst samen met minimaal 1 persoon die al eerder paddo’s heeft gebruikt.
Magic Mushrooms

Voeding

 • Gebruik paddo’s en Truffels op een lege maag voor de beste werking. Wapwinkel raadt aan in ieder geval twee uur van te voren niet te eten. Langer is beter. Hierdoor kun je erop rekenen dat de effecten van de paddo’s en truffels binnen het uur (vaak al na een half uur) intreden.
 • Er moet meer dan voldoende water zijn voor iedereen.
 • Het voorradig zijn van (druiven)suikerhoudend drinken en/of snoep (geen chocolade!) is sterk aan te raden, al dan niet essentieel. Het tot je nemen hiervan is om de effecten van paddo’s en truffels te verminderen.

Omgeving

 • Neem paddo’s of truffels in een rustige omgeving. Sommigen willen het graag thuis doen, anderen liever in de natuur, weg van mensen. Paddo’s en truffels zijn geen party drugs. Dus een festival of een dancefeest in
 • een club zijn niet de beste omgeving.
 • De personen met wie je het gaat nemen moeten mensen zijn die je vertrouwd en die graag mag.
 • Zet je telefoon uit. In principe kunnen de meeste mensen niet rationeel reageren mocht iemand je opbellen met goed of slecht nieuws. Ook willen mensen nog wel eens de deurbel uitzetten als ze thuis zitten om niet door
 • onverwachte bezoekers te worden gestoord.
 • Doe het alleen omdat jij het wilt en laat je niet tegen je zin overhalen door anderen omdat zij vinden dat je het moet doen.
 • Zorg ervoor dat er iemand bij is die van te voren weet dat jij paddo’s of truffels neemt en zelf niet aan de paddo’s of truffels gaat of andere drugs neemt. De zogenaamde “sitter”.
 • Houdt de komende 12 tot 24 uur vrij van afspraken. Neem de tijd voor paddo’s of truffels. Het idee dat je bijvoorbeeld straks nog een trein moet halen levert vaak stress op en zo kun je niet genieten van al het moois.

Andere drugs

Combineer paddo’s en truffels nooit met andere drugs. Vooral niet samen met alcohol. Wij raden beginnende gebruikers af om cannabis tijdens paddo’s of truffels te gebruiken.

Tijdens het trippen

Drink voldoende water. Hoe leuk het effect van paddo’s en truffels ook is, je lichaam behandelt de werkzame stof (psilocybine) als gifstof. Je lichaam heeft water nodig om deze stof uit je lichaam te verwijderen. Let op: Het is
dus niet zo, dat als je geen water drinkt het effect langer blijft. Je lichaam zal dan alleen maar voorradig water uitje lichaam halen om de psilocybine te ontkrachten, met uitdroging als gevolg en een trip die net zo lang duurt als wanneer je wel voldoende water drinkt.
Combineer het dus niet met alcohol of andere drugs. Dit is belangrijk, daarom herhalen we het nog een keer.

Wisselende gedachte

Door het effect van paddo’s en truffels kunnen je hersenen in hoge snelheid van de ene gedachte naar de volgende schieten. In combinatie met alcohol blijven je gedachtes nogal eens in een “loop” hangen. Dit is absoluut niet
fijn en kan er voor zorgen dat je vrij gemakkelijk in een “bad trip” raakt. Hierover later meer. Tevens is alcohol verantwoordelijk voor een snellere uitdroging van het lichaam.

De reis

Ga mee naar waar de paddo’s of truffels je brengen. Een van de effecten van paddo’s en truffels is de geestverruimende werking. Dit betekent dat je zintuigen op een andere frequentie werken dan wanneer nuchter.

Je zult dus dingen ervaren die je zonder truffels of paddo’s niet opmerkt of die je gewoonweg niet realiseert. Dit kan wel eens beangstigend zijn, maar als je hierin meegaat, kun je er heel wat wijzer van worden.

Dit maakt je magie nog groter

Je voorbereiden op de trip is de beste manier om een ​​goede ervaring te garanderen, maar er zijn ook enkele dingen die je tijdens het trippen kunt doen om er het maximale uit te halen.

 • Geef je er aan over en ga met de stroom mee: dit is de beste manier om het meeste uit een psychedelische trip te halen. Weerstand is de zekerste weg naar een slechte trip, terwijl acceptatie je in staat zal stellen je geest en de wereld om je heen te verkennen op manieren die je normaal niet zou doen, en dus kan leiden tot vrij diepgaande realisaties.
 • Verwacht niets: Ook al kun je natuurlijk high verwachten, ga tijdens je trip niet op zoek naar een of andere ervaring. Trips volgen vaak hun eigen koers, en het volgen ervan kan heel onthullend zijn.
 • Blijf gehydrateerd: het lijkt eenvoudig, maar het kan gemakkelijk zijn om te vergeten voldoende te drinken als je high bent. Gehydrateerd blijven verhoogt de kwaliteit van de ervaring en helpt je maag om met de truffels om te gaan. Laat de sitter je verwennen met een kop thee, of een lekkere massage.
 • Luister naar muziek: dit is geenszins verplicht; stilte kan net zo goed zijn, zo niet beter. Muziek klinkt echter geweldig als je aan het trippen bent, en een goed album is een zekere manier om plezier te hebben.
 • Kijk geen tv: sommige mensen kijken graag tv of films als ze aan het trippen zijn. Maar zelfs de eenvoudigste elementen van de echte wereld zullen kinderlijk fascinerend worden op psychedelica, dus geef je eraan over.
 • Probeer niet opnieuw te doseren: de hersenen bouwen extreem snel een tolerantie voor psilocybine op. Dus tenzij je kort na het opkomen meer magische truffels neemt, zul je zeer verminderde effecten ervaren in vergelijking met wat je gebruikt. Om deze reden verdient het de voorkeur om uw dosis vanaf het begin goed te krijgen.

Zorg tijdens een trip altijd voor een sitter; iemand die zelf niets neemt en een oogje in het zeil kan houden. Een nuchter persoon heeft nooit angstige ervaringen en kan je dus gerust stellen als jij die wel hebt.

Behoeftes

Iedereen om je heen heeft een andere achtergrond en is dus in feite anders. Hierdoor is de trip van iedereen ook verschillend en dus ook de behoeftes. De een wil graag veel praten, terwijl een ander juist graag stil is. De een wil

graag vrijen en een ander wil helemaal niet worden aangeraakt. Houdt hier rekening mee. Nu zie je ook waarom het belangrijk is om mensen om je heen te hebben die je vertrouwd.

aanraking tijdens een truffel trip

Golfbeweging

Het effect van paddo’s en truffels beweegt zich in een soort van golfbeweging. Dit is ook te merken in de ervaring van de sterkte van het effect. Het zal dus opeens gebeuren, na een uur al bijvoorbeeld, dat je denkt dat het effect aan het verminderen is. Eet dan niet meer paddo’s! of truffels Na slechts een paar minuten zal het effect opeens weer toenemen in sterkte zonder dat je er iets voor hebt hoeven te doen.

Wat te doen bij een bad trip?

In het geval dat een vriend toch een bad trip krijgt:

Als je de regels zoals ze hierboven staan goed opvolgt zal de kans op “fout gaan” echt heel erg klein is. Maar het kan gebeuren dan iemand anders uit je groep zich niet aan deze regels heeft gehouden en zich slecht gaat voelen, sterk paranoïde wordt,zich irrationeel en/of erg angstig gaat gedragen. Dan staat hieronder hoe je hier het beste mee omgaat. Wanneer er een sitter aanwezig is dan is dit de aangewezen persoon om zich over je vriend te ontfermen.

Zoek een rustige plek op en zorg ervoor dat de vriend comfortabel kan zitten of liggen en rustig ademhaalt.

Er moet te allen tijde iemand bij je vriend blijven. Dus ook niet alleen op een kamer laten. Het is belangrijk dat je vriend zich niet aan zijn lot over gelaten voelt.

Vruchtensap

Nu komt vruchtensap en snoep van pas. Geef je vriend er zo veel van dat het tot zich nemen veel tijd in beslag neemt. Binnen tientallen minuten zullen de effecten van de paddo’s en truffels merkbaar ik kracht afnemen.

De bad trip duurt praktisch altijd even lang als een ‘reguliere’ trip zou duren. Het gaat dus vanzelf weer over en dat moet je de vriend duidelijk maken. Dit proces is dus te versnellen door zoetigheid in te nemen.

Als je hierna van mening bent alles te hebben gedaan wat je kon en denkt dat het beste is dat je vriend professionele hulp krijgt, dan zul je de telefoon moeten gebruiken en 112 moeten bellen. Het is belangrijk dat je duidelijk en eerlijk verteld welke substanties je vriend heeft gebruikt. Zeker als het combinaties zijn van verschillende middelen.

Vruchtensap bij een bad trip
Bad trip? Neem wat vruchtensap

Hulpverlening

Hulpverlenende instanties zullen alleen maar dankbaar zijn voor je eerlijkheid, de behandeling wordt hierdoor een stuk makkelijker. Het gebruiken van drugs is in Nederland niet strafbaar. Daarnaast is de behandeling een stuk makkelijker als je eerlijk vertelt wat je hebt gebruikt.


Truffels of paddo’s?

Het verschil tussen truffels en paddo’s is maar heel klein. Toch even wat feiten op een rij:

 1. paddo’s bevatten meer werkzame stoffen
 2. truffels mogen wel verkocht worden
 3. er zijn meer soorten paddo’s dan truffels

Wanneer je kiest voor truffels dan heb je ze na bestellen de volgende dag in huis en kan je meteen je trip starten als je dat wilt. Bij paddo’s is dat anders omdat de Nederlandse wet verbiedt om verse paddo’s te verkopen. Je moet dan eerst een kweekset kopen en tenminste drie weken geduld hebben voor je je eerste trip kunt ervaren. Uiteraard is het wel weer handig dat je dan drie weken hebt om je trip zorgvuldig te plannen!

Meer informatie over paddo’s

Meer informatie is onder andere terug te vinden op www.paddokweek.nl
Voor verdere informatie kun je 24 uur per dag (anoniem) contact opnemen met de drugsinfolijn:
Bel 0900-1995 (€ 0,10 p/min)

Truffels bestellen

Truffels zijn eenvoudig online te bestellen. Er zijn een aantal soorten en bij iedere soort hoort een specifieke eigenschap. Deze eigenschap is van toepassing op de fysieke of psychische ervaring tijdens de trip.
Informeer jezelf op de uitgebreide pagina’s over truffels bestellen.

Veel plezier met je truffels of paddo’s!

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *