Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

De marine kan feesten dit weekend

DoorRedactie

feb 1, 2019 , ,
Coke bij de marine

Wat de Nederlandse marine eigenlijk te zoeken heeft op zee bij de Caraïben kan je je afvragen. Feit is dat zo zoveel cocaïne aan boord hebben dat ze een uitstekend feestje kunnen vieren daar.

Zr.Ms.Zeeland

Het Nederlandse marineschip Zr.Ms. Zeeland heeft 2.000 kilo harddrugs onderschept. De drugs werden vanaf een boot in zee gegooid, toen de verdachten in de gaten kregen dat ze werden achtervolgd door de marine.

Vliegtuig van kustwacht

In de nacht van 28 op 29 januari spotte een vliegtuigje van de Caraïbische kustwacht een verdachte speedboot op open zee, zo meldt het Ministerie van Defensie vrijdag. De boot viel op door het vaargedrag en de positie. Door de inzet van een NH90-helikopter en een snelle onderscheppingsboot (met aan boord een Amerikaans kustwachtteam) kon het verdachte vaartuig worden onderschept. De drugs waren toen al in zee gedumpt.

Tweeduizend kilo. Onversneden. Dat zijn 2 miljoen pakjes. Gekte.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *