Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Truffels voor minder dan een joet

Tampenensis truffels

Tampanensis truffels voor minder dan een tientje. Kan niet? Toch wel. Zolang de voorraad strekt – en die is best flink – verkopen we deze magische truffels voor 9,50 en we sturen ze gratis naar je op.

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan. Geen addertjes onder het gras, maar wel verse truffels die weekend. Tampanensis truffels dus.

Wat zijn Tampanensis?

De truffels Tampanensis zijn vooral bekend als de Philosophers Stone, de steen der wijzen. Duister maar vol inzichten. Een ware reis door je gedachten en gevoel. Deze truffels zijn uitermate geschikt voor zelfontdekking. De Tampanensis veroorzaakt een psychedelische, filosofische, blije maar niet noodzakelijk visueel enerverende trip.

Werkzame stof

Psilocine (0.32%) en psilocybine (0.68%) zijn de actieve stoffen in Tampensis.

Tijdelijke aanbieding

De aanbieding is tijdelijk. De houdbaarheid van deze truffels is tot begin mei 2019 en ze worden gratis verstuurd. Er is één maar en dat is maximaal 3 pakjes per persoon.

Bestel nu

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *