Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Dealer uit Bergen op Zoom gepakt in Goes

gepakt

De politie heeft de lokale dealers in Goes een handje geholpen met de aanhouding van een drugsdealer uit Bergen op Zoom. De 27 jarige was natuurlijk ver buiten zijn district aan het handelen.

Goes

Politiemensen hebben dinsdagmiddag 15 februari 2022 op de Troelstralaan een 27-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden op verdenking van het dealen van drugs.

Wietlucht

Surveillerende politiemensen controleerden dinsdagmiddag rond 16.00 uur op de Troelstralaan een 27-jarige automobilist uit Bergen op Zoom. Omdat zijn auto nogal naar wiet rook, vroegen de agenten de man of hij drugs bij zich had. In eerste instantie overhandigde de verdachte de agenten een paar zakjes gevuld met wiet.

Verder onderzocht

Maar toen agenten op het bureau de auto van de man op grond van de Opiumwet aan een nadere inspectie onderwierpen, kwam er ook een wat grotere hoeveelheid harddrugs, waaronder cocaïne, tevoorschijn. De man is aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet en in de cel gezet.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *