Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Dik 1.100 kilo cocaïne wisselt van eigenaar

1100 kilo wit poeder

In Rotjknor heeft de douane de laatste maanden pris op prijs in de jacht naar het witte pretpoeder. Gisteren trof het team al 470 kilo cocaïne in een container uit Guatemala en vannacht kwam daar nog eens 712 kilo coke bij uit een andere container van hetzelfde schip.

Verstopt

De eerste lading zat verstopt in een container met kleding die was bestemd voor een bedrijf in Ridderkerk. De tweede lading was verborgen in 27 sporttassen die als bestemming een bedrijf in Hoogvliet hadden. De drugs zijn inmiddels vernietigd, zo meldt de douane. 

88 miljoen

De drugsvangsten hebben een gezamenlijke straatwaarde van zo’n 88 miljoen euro. Het HARC-team, een samenwerkingsverband van Douane, FIOD, Zeehavenpolitie en het Openbaar Ministerie in Rotterdam, onderzoekt de zaken verder.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *