Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drones ingezet voor drugssmokkel

DoorRedactie

nov 24, 2020 , ,
Drone

Men spreekt in het algemeen over komkommertijd in de periode dat de meeste mensen nog aan één of andere Costa liggen te verbranden. Behalve dan bij RTL. De wereld staat in brand en zij weten te melden dat drugs gesmokkeld worden met behulp van drones.

Bij gevangenissen

Bij gevangenissen (… waar anders, RTL?) worden steeds vaker drones gebruikt waarmee buitenstaanders (ja inwoners kunnen dat zelf niet) illegale spullen (legale spullen kunnen gewoon met PostNL) over de muren willen krijgen voor de gevangenen (ja niet voor de bewaarders).

Het gaat volgens de geweldige journalisten van RTL veelal om drugs, maar ook om mobiele telefoons. Een aantal gevangenissen heeft daarom netten gespannen over de luchtplaatsen of heeft plannen daartoe. Een woordvoerster van het ministerie van Justitie bevestigt berichtgeving hierover van de Telegraaf.

Cijfers zijn er niet, maar deze praktijken zijn volgens justitie vooral toegenomen sinds het begin van de coronacrisis dit voorjaar.

Tot zover de meest niets zeggende berichtgeving van vandaag.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *