Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs, cash en vuurwapens aangetroffen in 070

dec 11, 2020

Den Haag – De politie heeft dinsdag 8 december vier verdachten aangehouden en vier woningen doorzocht in een onderzoek naar handel in drugs, vuurwapens en munitie. In een van de panden werden verdovende middelen en een hoeveelheid cash geld in beslag genomen.

Aanwijzingen

De afgelopen maanden kreeg de politie aanwijzingen over de handel in drugs en vuurwapens en munitie. Daarop werd een onderzoek gestart, waarin de aangehouden mannen naar voren kwamen als verdachten. Dit was de basis voor een actie die dinsdagochtend plaatvond in Den Haag. Tijdens de actie werden vier woningen doorzocht. In een van de panden werden verdovende middelen en een hoeveelheid contant geld aangetroffen. Deze goederen zijn inbeslag genomen.

Hagenaren

De verdachten zijn twee Hagenezen Hagenaren van 26 en 47 jaar oud. De andere twee verdachten zijn twee mannen met de Franse nationaliteit, van 30 en 32 jaar oud. De verdachten zitten vast voor verhoor en worden vrijdag 11 december voorgeleid aan de rechter-commissaris. De recherche onderzoekt de zaak verder.

Bron: politie.nl