Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs en 7K cash in auto, mag niet

dec 11, 2020
Drugs & doekoe in Arnhemfoto: politie

Een wietlucht in de auto leidde tot het opsporen van drugs en 7K. Eingelijk weer een soort van toevalstreffer omdat de bezitters niet echt slim bezig waren zeg maar. Plaats van handeling: Arnhem.

Duizenden euros

De politie heeft vorige week tijdens één van haar nachtdiensten enkele duizenden euro’s en drugs aangetroffen in een auto die werd gecontroleerd. De agenten roken een sterkte wietlucht uit de auto, maar dat was niet het enige dat opviel. De eigenaar van de wagen was namelijk in het bezit van een ongeldig verklaard rijbewijs. En dan mag je natuurlijk niet deelnemen aan het verkeer.

Cash en drugs

Op het politiebureau werd 7000 euro cash gevonden in de auto. Naast de doekoes, waarvan de eigenaar de afkomst zal moeten verantwoorden, troffen de speurneuzen ook een hoeveelheid drugs.
De verdachte moet zich binnenkort verantwoorden bij de rechter voor het rijden met een ongeldig rijbewijs, het bezit van hard- en softdrugs en het het handelen in verdovende middelen.

Veilig in Arnhem

Na deze duizelingwekkende vangst kunnen de inwoners van Arnhem – en wellicht ook omstreken – weer veilig slapen. De drugswereld is een enorme klap toegebracht dankzij het heldhaftig handelen van de politie aldaar. We moeten ze dankbaar zijn dat er weer twee drugscriminelen van de straat zijn en dat de in beslag genomen drugs niet meer op straat verkocht kan worden.