Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs en munitie op industrieterrein Utrecht

DoorRedactie

feb 4, 2019 , ,
niet betreden

Het moet nogal wat zijn daar in Utrecht. De politie doet geheimzinnig, maar sluit wel een volledig industrieterrein af en laat het bewaken door een speciale eenheid van de politie.

Deze eenheid bewaakt al de hele nacht een bedrijfspand op industrieterrein Lage Weide in Utrecht. Daar zijn gisteravond verdovende middelen en munitie aangetroffen na een tip over een verdachte situatie. 

Vandaag wordt het pand verder doorzocht. Uit voorzorg staan er zwaarbewapende agenten bij het terrein aan de Maarssenbroeksedijk.

Verkeer op de omliggende wegen heeft geen last van de politie-actie. 

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Na melding verdachte situatie #Maarssenbroeksedijk #Utrecht zijn op zondagavond 3 februari bij bedrijfspand verdovende middelen en munitie aangetroffen. Pand wordt bewaakt ivm een uitgebreide zoeking die vandaag gaat plaatsvinden. Aanvullend onderzoek volgt.— Politie Utrecht (@PolitieUtrecht) 4 februari 2019

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *