Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Microdosering blijkt gigantisch in trek

psychedelic-microdosing

Psychedelische microdosering

Opeens wordt het doseren van minimale hoeveelheden psychedelische stoffen door de grote massa ontdekt. Steeds meer gebruikers spreken over zeer positieve ervaringen over deze methode van toediening.

Wat is microdosing?

Microdosing is het tot je nemen van zeer kleine hoeveelheden. Wanneer je dit doet heb je absoluut geen hallucinaties of een stoned gevoeld, dus je kunt gewoon normaal functioneren. Toch wijst steeds meer onderzoek uit dat het wel een positieve invloed heeft op je lichaam en geest.

Voordelen van deze toediening

Hieronder een lijstje met enkele voordelen:

  • Scherpere aandacht
  • Betere focus
  • Verhoogde creativiteit
  • Meer energie
  • Blij en opgewekt gevoel
  • Bewuster van omgeving
  • Sociaal gezien meer open zijn

Daarnaast tonen steeds meer onderzoeken aan dat microdoseren met psychedelica mogelijk depressieve en angstige klachten kan verlichten.

Microdosing
Gemalen truffels

Hoewel dit nieuws allemaal zeer verheugend is, is het belangrijk om te weten dat alles nog in de onderzoeksfase zit en weinig resultaten zijn gestaafd op wetenschappelijk onderzoek. Gebruik dit middel dan ook niet als zelfmedicatie bij angsten, depressies of andere geestesziekten.

De verbeterde versie van jezelf

Ervaren gebruikers die microdosing toepassen zijn laaiend enthousiast en spreken op een betere focus, meer energie en een grotere inspiratie. En dat zijn slechts een paar voordelen die gebruikers hebben ervaren.

Psilocybine doet het

Met de krachten van de wereldberoemde werkzame stof psilocybine die in bepaalde soorten truffels voorkomen, verpakt in 6 dosis van een gram kan je meteen aan de slag.

Psilocybine is het belangrijkste psychoactieve bestanddeel van magische truffels. Zodra het in het lichaam komt, werkt het in op hersendelen en produceert het zo verschillende effecten. Voel je gedachten moeiteloos verbinden met je emoties. En ervaar verbeterd inzicht en probleemoplossende vermogens. Psilocybine maakt verbinding mogelijk tussen hersendelen die gewoonlijk nooit communiceren. Met je eigen verbeelding als enige mogelijke beperking, is alles mogelijk.

Microdoseren is eenvoudig

Bij microdoseren volgt de gebruiker een schema waarbij hij een dosis inneemt op specifieke dagen, gevolgd door periodes van rust. Wij raden je aan om elke derde dag truffels te nemen. Doe dit bij voorkeur ’s morgens vroeg, Al meteen de eerste dag van doseren bereiken de effecten hun piek. Op de tweede dag ervaren gebruikers een “afterglow effect”. De derde dag reset je de tolerantie voor psilocybine.

Herhaal dit een aantal weken lang of tot je een verschil in je humeur, productiviteit of sociale interacties begint te merken. Het is aan te raden na 10 weken microdoseren een pauze te nemen door het gebruik volledig te staken. Hiermee beperk je de kans op ernstige bijwerkingen en reset je de tolerantie volledig.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *