Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs in beslag genomen bij actie Loosdrecht

DoorRedactie

mrt 27, 2023 , , ,
Gel in Loosdrechtse woning

Loosdrecht – Op donderdag 23 maart 2023 vond een politieactie plaats in Gooi en Vechtstreek Zuid. Bij de actie werd in Loosdrecht een vermoedelijke drugsdeal waargenomen. In de auto werd drugs aangetroffen en de bestuurder werd aangehouden. Daarna werd ook de woning van de bestuurder onderzocht.

Wikkels met cocaïne

Bij de controle van de auto en bestuurder werden in totaal 19 wikkels met daarin vermoedelijk cocaïne aangetroffen. De bestuurder, een 33-jarige Hilversummer, werd daarop aangehouden. De auto van de verdachte is in beslag genomen.

Woning doorzocht

De woning van de verdachte in Hilversum werd onder leiding van de Rechter Commissaris vervolgens doorzocht. In de woning werden onder andere nog eens 170 wikkels met vermoedelijk cocaïne, ruim 4000 euro contant geld, een taser en een boksbeugel in beslag genomen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *