Drugs in lege containers gesmokkeld

Smokkelaarvan drugs proberen steeds nieuwe methoden te vinden om drugs te exporteren. Donderdag trof de Surinaamse douane in 16 lege containers op de Jules Sedney Haven cocaïne aan. Er waren buizen bevestigd aan de containers waarin de cocaïne verstopt was.

Doorgeslepen

De politie heeft stuk voor stuk de buizen doorgeslepen. In elke buis is er cocaïne gevonden, ongeveer 1 tot 2 kg. Het onderzoek is nog gaande. De ontdekking is gedaan door een gemengd team.

Houtsnippers

Op 22 juli werd ook al meer dan 230 kg cocaïne onderschept bij een verschepingsbedrijf. Het spul was verborgen tussen geschaafd hout. Daar is de chauffeur die het hout vervoerd had ingesloten.

Grendels

Intussen meldt de politie Public Relations dat de douane recherche maandag op het Jules Sedney Nieuwe Havencomplex is gestuit op drugs. De cocaïne zat verborgen in 64 deurvergrendelingsstaven van containers. Elke containers is voorzien van vier vergrendelingsstaven.
De staven zijn door de douane recherche, in samenwerking met narcotica rechercheurs en de brandweerlieden, los gegooid en in beslag genomen. Het is nog niet bekend om hoeveel cocaïne het gaat. In deze zaak zijn er nog geen aanhoudingen verricht, maar het onderzoek loopt nog.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *