Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs verstopt in onderbroek maar toch gepakt, haha

aug 10, 2021
boxershort

Bergen op Zoom – Een 21-jarige man uit Lepelstraat is zondag 8 augustus 2021 omstreeks 13.45 uur door de politie op de Kastanjelaan aangehouden nadat bij hem harddrugs waren aangetroffen. Hij had in zijn onderbroek een boterhamzakje met daarin 43 gripzakjes met brokjes amfetamine en 10 gripzakjes met heroïne.

Dealer

Agenten zagen zondagmiddag een personenauto, een witte Volkswagen Golf, over de Erasmuslaan rijden. Aan de hand van het kenteken wisten de dienders dat er eerder gemeld is dat vanuit dit voertuig gedeald zou worden. Ze besloten een controle in te stellen en gaven een stopteken.  
Ze zagen dat de 21-jarige bestuurder zichtbaar nerveus was. Hij zweette flink en zijn handen trilden. Bovendien stond zijn broeksriem open. Hij vertelde dat hij buikpijn had.

Brokjes en poeder

Het is de politiemensen echter bekend dat dealers vaak  hun drugs in hun onderbroek verstoppen. Uiteindelijk  haalde de bestuurder uit zijn onderbroek een boterhamzakje met daarin 43-gripzakjes met kleine witte brokjes en tien zakjes met bruin poeder. Na testen bleek het te gaan om harddrugs, bij elkaar bijna tien gram. De drugs zijn in beslag genomen. De verdachte werd aangehouden en verhoord. De politie maakt proces-verbaal op.